Com saber el model exacte del teu portàtil.

Saber el model exacte del teu portàtil és molt important perquè el necessitarem en moltes ocasions. Per exemple quan necessitem descarregar els controladors o quan ho necessitem enviar a reparar, per comprar recanvis, etc …

A continuació t’indiquem com saber el model exacte del teu portàtil.

El número de model  del teu portàtil generalment està localitzat per sota de l’equip en una etiqueta. Aquesta sol tenir el número de sèrie i el Part Number, alternativament. Si el teu portàtil és posterior a 2008, el número de model està localitzat a la BIOS, a l’apartat d’informació de producte.

Atenció si no veus l’etiqueta pot estar sota la bateria !! quita-la  per veure-la. Per ha localitzar el model exacte d’un portàtil et posem algunes imatges d’exemple.

 

Saber el model exacte dels portàtils ACER

Com saber el model exacte del teu portàtil Toshiba

Saber el model exacte del teu portàtil Fujitsu

Com saber el model exacte dels portàtils HP

Com Saber el model exacte del teu portàtil Dell

Saber el model exacte dels portàtils Lenovo

Si tot i així no trobes el model exacte a l’hora d’omplir el formulari de consulta o enviament del teu equip per la seva reparació no et preocupis. Una senzilla trucada al nostre equip tècnic t’ajudarà a resoldre-ho.

Com sempre t’ho posem fàcil!

En cas que ens enviïs a reparar l’ordinador has de saber que no pagaràs cap port en cas de que acceptis el diagnòstic i pressuposts gratuïts. Si no l’acceptes per que la reparació sigui molt costosa només abonaràs els ports de tornada. 

Habitualment realitzem el 90% de les reparacions dels portàtils enviats. Aquells que no reparen acostuma a ser perquè hi ha un problema irresoluble o que tindria un cost que no compensa la reparació ( més val comprar-se una màquina nova)

Estàs buscant on reparar el teu portàtil?

Reparem ordinadors d'arreu del territori. Pressupost gratuït

Si. Vull reparar el meu portàtil!