Diagnòstic i pressupost gratuït

Diagnòstic i pressupost gratuït per a tots els nostres clients siguin nous o ja portin temps amb nosaltres.

Tant si es tracta diagnostico4de una neteja de virus, una reparació, una recuperació de dades, instal·lació de software, un canvi de pantalla o teclat… a K-L’informàtic et direm sempre abans de res què li passa al teu ordinador i quant et costarà la reparació.

Aquest servei es totalment gratuït perquè considerem que la nostra feina es deixar-te l’ordinador reparat i preparat per el que el necessitis, en el menor temps possible.

Realitzem la reparació d’ordinadors de sobretaula, portàtil, pantalla, servidors o qualsevol perifèric i realitzarem un pressupost d’arranjament de l’avaria sense cost algun per al client i sense cap tipus de compromís.

En poques hores  pots saber el cost de la reparaciói. Si estàs interessat a acceptar-ho,  ens hi posem immediatament. Si no és el cas, no existeix cap tipus de compromís. D’aquesta manera intentem evitar les sorpreses a l’hora de reparar qualsevol aparell informàtic.

Solucionem tota mena de problemes tant a nivell de Programari (Virus, Malware, errors de sistema operatiu, errors de windows, programes, correu, etc…). Com de Maquinari (Pantalla trencada, teclats, errors de discos dur, canvi memòria a ssd, connectors d’alimentació, fonts d’alimentació, etc…)

Per què confiar en K-L’informàtic?

A K-L’informàtic tenim més de 30 anys d’experiència com a servei tècnic d’ordinadors i equips informàtics. Un ampli historial de reparacions realitzades i un altre tant de clients satisfets que segueixen confiant en nosaltres.

Totes les nostres reparacions disposen de garantia en qualsevol de les peces substituïdes.


No ho dubtis, deixa’t assessorar per professionals.

Diagnòstic i pressupost gratuït
Etiquetat a: