compres on-lineCompres On-line?

La campanya de Nadal farà disparar durant els propers mesos el nombre de compres que els europeus fan online, encarregant els seus regals en els principals portals virtuals o buscant les millors ofertes a través de la xarxa.

El descobriment de nous portals compres online de  o la necessitat d’encarregar aquell vestit o aparell a través de la botiga virtual d’una cadena fan que els usuaris haguem de crear comptes, contrasenyes i usuaris.

Segons una enquesta realitzada per Opinion Way per a KasperskyLab aprofitant la campanya nadalenca. Una de les molèsties més freqüents entre els compradors virtuals és haver de lidiar amb complexes polítiques de compres online i contrasenyes amb condicions diferents en funció de cada comerciant.

Tot i aquestes murgues alhora de comprar via Internet, cada cop són més els europeus que prefereixen comprar els seus regals de Nadal a través de la xarxa.

Quí fa compres online?

L’estudi ha mostrat que els europeus més cibernètics a l’hora de realitzar les compres de Nadal són els britànics, havent realitzar una part de les compres via online un 66% dels enquestats; seguits de ben a prop per els alemanys (60%). Una mica més enrederits i gairebé empatats en la tercera posició del llistat d’europeus més aficionats a les comptes per Internet hi ha els italians (51%) i els espanyols (50%). A la cua en compres digitals hi ha els francesos i els holandesos, països on només entre el 34-35% dels ciutadans enquestats han deixat d’anar a una botiga física.

És cert que s’ha de potenciar el comerç de proximitat però a vegades bé sigui per comoditat o perquè els productes que busques no els trobes al teu entorn proper va bé disposar del servei que representen les compres per internet.

En tot cas el més important dels regals de Nadal és encertar-los i axó només ho pots fer si coneixes be la persona que ha de rebre el regal.

Bones festes!

L’equip de K-L’informàtic

El 50% de les compres nadalenques es fan Online
Etiquetat a: