Servei tècnic empreses

Solucions informàtiques per empreses

Estem especialitzats en la instal·lació, configuració i manteniment de solucions tecnològiques i sistemes d’informació, orientats a empreses i professionals.

El nostre Departament de Informàtica està especialitzat en el manteniment informàtic per a empreses (PIMES) i professionals. Ens comportem com un departament informàtic adherit a la seva empresa per complir amb les seves necessitats. Sense tenir costos de personal ni infraestructura, però amb els beneficis d’una assistència tècnica “in situ” personalitzada.

El nostre servei de manteniment informàtic actua, fins i tot, en menys de 24 hores, segons la seva criticidad, per obtenir la reparació dels equips i sistemes informàtics, maquinari i problemes de programari en general.

Disposem de packs d’hores d’entre 5 i 100 hores. Creiem que aquesta és la forma millor de treballar front a les quotes de manteniment. ¿Per qué? Per que el client només paga el que precisa i té totes les avantatges de client preferent. Rapidesa en la resposta, solucions en remot, gratuïtat dels desplaçaments. També disposen de preus especials en material informàtic (ordinadors, servidors, impresores, material punt de venda…)

mantenimiento empresas

Manteniment informàtic

Posem els nostres serveis a la seva disposició, amb la finalitat de formar part del seu negoci.

Clowd Computing

Clowd Computing

Escriptoris Virtuals. La seva oficina des de qualsevol lloc.

copias de seguridad online

Backup Online

Protegeixi les dades de la seva empresa i eviti pèrdues d’informació.

Office

Office 365

L’Office de sempre, en qualsevol lloc.

Sistemas y comunicaciones

Sistemes i comunicacions

Des de K-L’informàtic, subministrem tot el parc informàtic de la seva empresa.

Servicios web

Internet

Tenim al seu abast tots els serveis per donar a conèixer al món la seva empresa.

Oferim un servei de qualitat basat en la proximitat al client, amb l'objectiu d'optimitzar i automatitzar els processos del seu negoci.

Formulari per a empresas

Complimenti el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosté.