A K-L’informàtic la nostra màxima és la satisfacció del client.

Els nostres clients ja ho saben.

Varem començar amb aquest projecte amb el taller de reparació de Sant Cugat del Vallés fa nou anys i ara és el moment de créixer sense perdre allò que és la nostra màxima i que és el que ens diferencia de la resta

Qui som. K-L'informàtic

El Miquel és el geni tècnic informàtic de l’empresa. Porta amb la informàtica més de  40 anys. Si, si…abans de que la informàtica existís com la entenem avui. Senzillament ho sap tot! Sigui el que sigui que tingui el teu ordinador ho arreglarà si es pot i si ell diu que no es pot, és que no es pot. 

Ell També porta tot el relatiu a empreses; xarxes, còpies de seguretat, implementació de sistemes…

La Macarena porta menys anys al sector (axó és fàcil) i la seva tasca es relaciona amb els serveis web; allotjament, creació i disseny de pàgines i les xarxes socials. Les comunicacions entre les empreses i el públic són el seu fort ja sigui un petit negoci o una web corporativa.

També porta tota la gestió de la botiga online. Shop.k-linformàtic.com i és amb qui parlareu sobre aquests temes. Com a més és psicòloga, no patiu que sabrà entendre la vostra incidència i posar-hi solució.

Amb aquest equip base ben assentat ara ens presentem  al públic. Aquesta pàgina web és el reflex fidel del que som i mostra tot el que us podem oferir amb la garantia de la feina ben feta. 

Com veus a la dreta pots subscriure’t al butlletí. Serà un butlletí informatiu sobre novetats trucs, virus que corren i com evitar-los, configuracions que podeu fer vosaltres mateixos i consells de bones pràctiques com a usuaris. 

També us informarem si hi ha novetats a la botiga.

Aquest butlletí serà o setmanal o quinzenal inclús moltes vegades serà mensual. La idea es aportar informació útil sense fer-se pesats, que ja sabem tots el martiri d’emails que arribem a tenir. Moltes vegades serà un sol mail amb enllaços a temes d’interés de manera que només llegiu allò que us interessi.

A tots els butlletins us podreu donar de baixa fàcilment amb un sol click.

Aquí podeu llegir la política de privacitat i cookies

Esperem que us trobeu com a casa

Presentació de la web de K-L’informàtic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *