Servei Web

Amb els nostres serveis web et assegurem la visibilitat del teu negoci en el món d’internet que és on tots i totes, fins i tot tu ara, vam realitzar avui dia qualsevol cerca.

En la creació de pàgines web nostres serveis web s’ocupen que tinguis el SEO a punt per sortir amb bon peu al tret de Google en el posicionament. Després que el teu contingut sigui el protagonista. També et donaré les pautes per a la seva millor visibilitat i el que es requereix.

Fem llocs web autoadministrables i el nostre servei web t’ajudarà en l’aprenentatge. Després, si necessites altres serveis com a administració de xarxes socials, podem donar-li suport i proporcionar-li la tasca de Community manager a la seva elecció.

A dia d’avui estar present a internet i xarxes socials és un avantatge competitiu. Integrar el teu negoci en aquesta forma de comunicació és essencial.

Per això el servei web de K-L’informàtic t’ajudarà en una tasca que de vegades pot semblar inabastable dins d’aquest món posant’ho fàcil.

la teva empresa el teu disseny
Web autoadministrable
Estratègia SEO

Dissenys a mida

Moltes vegades la teva web és el primer contacte del consumidor amb la teva empresa. És la teva finestra al món. Un lloc web efectiu requereix un equilibri perfecte entre un bon disseny personalitzat i una experiència d’usuari eficient que animi al visitant a prendre acció.

Webs autogestionables

Les nostres webs autogestionables tenen l’avantatge de ser d’un disseny web i programació simple per poder ser modificades i ampliades de manera senzilla. Pots fàcilment afegir i treure pàgines, notícies i galeries de forma intuitiva. T’ajudarem a aprendre.

Posicionament Web

Search Engine Optimization (SEO) és el procés amb el qual es busca millorar la visibilitat de la teva pàgina web. Les estratègies aplicades ajuden a que aparegui en un lloc privilegiat als cercadors. 

 

Allotjament Web
Marketing digital
community manager

Allotjament Web

Disposen d’un servidor dedicat per als nostres clients que permet tenir les contes del correu amb el teu domini. Gestionem l’alta del domini al mateix servidor. Servei de còpies de seguretat, protecció i suport tècnic.

Màrqueting digital

En quines pàgines web passen els teus clients i clients potencials més temps al llarg del dia? En xarxes socials. El lloc on els teus clients parlen i comparteixen diàriament. El millor lloc per ser l’altaveu per a la teva marca.  Per axó tenir un pla de màrqueting digital ja no és només una opció.

Serveis Community manager

Si aquest el món de les xarxes socials i la publicitat a internet se’t fan una muntanya nosaltres ho fem per tu. Imatge de marca, Gestió de continguts a la web, creació, gestió i implementació de campanyes publicitàries tant a Google com a les xarxes socials. Creació i gestió de perfil a les xarxes.

I més…

Vols una finestra al món per donar a conèixer el teu negoci?

Una pàgina Web preparada per a tots els dispositius. Tots els serveis al teu abast.

Si, és just el que necessito

     Si vols tenir una pàgina web o canviar i millorar la que ja tens.

     Comença ara i cumplimenta el formulari. Parlem-ne.